Bu Blogda Ara

24 Haziran 2021 Perşembe

EFS ( IMEI ) Yedeği Alma


MERHABA Mİ FANLARI


Bir çoğumuz telefonlarımızda farklı romlar kurmayı atmayı deneriz severiz değişiklikleri bunun güzel yanları pek çoktur pek çok yeni özellikler kazanır telefonumuz bunun yanında cihaz da olmayan ek özellikler de gelmiş olur.

GEREKLİ OLAN BİLİNMESİ GEREKEN KONULAR AŞAĞIDA LİNKLERE TIKLAYIP OKUYUNUZ





MİSAL: Yüz tanıma olmayan bir telefona yazılım ile yeni rom yükleyerek recovery üzerinden yüz tanıma özelleiği kazandırabiliriz bu çok basit bir örnek tabi ki herşeyin bir riski olduğu gibi bu gibi işlemlerinde rsiki var biz ne yaparız recovery üzerinden hangi tür recovery kullanıyorsak telefonumuzun sistem efs boot vs yedeğini alır hafıza kartı otg yada pc de saklarız şimdi sizlere imei yedeklemekten bahsedeceğim.



TWRP recovery yada miflash işlemlerinde imei efs zarar görmesin diye yedek almak zorundayız olurda imei uçar ise yedeğimizi tekrar flash ettiğimizde sorun çözülür para verip  imei attırmaktan kurtulursunuz.


Efs yedeği almak için telefonumuzda twrp yüklü olmalıdır.
Cihazınızı kapatıp ses açma+güç tuşuna basılı tutarak twrp'ye alın.


Menüde "Backup" butonuna tıklayın.


Ve sadece "EFS" tikli olacak şekilde alt çubuğu kaydırın.


Yedekleme işlemi bittikten sonra "Reboot System" butonuna tıklayın cihazınızı USB kablo ile bilgisayara bağlayın ve dosya aktarımını seçin bilgisayardan cihazınızın hafızasına girip "TWRP" yazan klasörü bilgisayarınıza kopyalayın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog herkese açık olup bilgi paylaştıkça güzeldir anlayışına sahiptir

Doğal zayıflama - Yakın dövüş - Che masajı - Kronik ağrılar fıtık Sorunlarınız İçin Ulaşınız

Merhaba​ Doğal Zayıflama Che Masajı Yakın Savunma İstediğiniz bölge kısa sürede forma girer daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Doğal z...