Bu Blogda Ara

9 Aralık 2020 Çarşamba

Xiaomi'm neden güncellenmiyor? - veya RU'dan MI-global'e nasıl geçilir

Xiaomi cihazlarının bazı kullanıcıları, genellikle bütçe Redmi, kendilerine şunu soruyor: "Aynı telefonun diğer kullanıcıları uzun süre önce güncellenmiş olmasına rağmen MIUI güncellemesi neden akıllı telefonuma gelmedi?"

Resmi bir zaman en yaygın durumdur Ru- globalka olan cihazda yüklü nadiren güncellenir. Birkaç aydan neredeyse bir yıla kadar bekleyebilirsiniz.

Hangi MIUI sürümünü yüklediğinizi nasıl belirleyebilirim? "Cihaz hakkında" bölümünü açıp "MIUI versiyonuna" bakıyoruz. Versiyondaki beşinci ve altıncı harflerle ilgileniyoruz.

Sürüm " MI " diyorsa , her şey yolunda demektir. Bu sürüm, cihaza bağlı olarak yaklaşık bir buçuk ila iki ayda bir güncellenir. Tabii ki, cihaz zaten destekten kaldırılmadıysa.

Sürüm " RU " diyorsa , ya borç nedeniyle sonraki güncellemeleri beklemeniz ya da çok daha sık güncellenen "MI" küreseline gitmeniz gerekir.

Ayrıca, nadir durumlarda, satın alınan bir akıllı telefonda MIUI sürümünde " CN " harfleri bulunur - bu, cihaza "Vietnamca" adı verilen ve hiçbir zaman havadan güncellenmeyecek olan resmi olmayan bir ürün yazılımının yüklü olduğu anlamına gelir. Ayrıca, bazı durumlarda "parmak arası terlikler" MIUI sürümündeki basamak sayısıyla ayırt edilebilir: dörtten fazla varsa, bu, kablosuz güncellemeleri desteklemeyen% 100 resmi olmayan ürün yazılımıdır.

Peki, şimdi sonuç.
RU-globalka'dan veya resmi olmayan ürün yazılımından MI-globalka'ya aşağıdaki şekilde geçebilirsiniz. 

Ve son olarak, MIUI sürümünde harf yoksa ve yalnızca 3 basamaklıysa - bellenimin haftalık beta sürümüne sahip olduğunuzu, burada ilk rakamın yıl, ikinci - ay, üçüncü - bellenim sürümünün gün anlamına geldiğini açıklığa kavuşturalım. Örneğin MIUI 9.6.20, aygıt yazılımının 06/20/2019 tarihinde piyasaya sürüldüğü anlamına gelir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog herkese açık olup bilgi paylaştıkça güzeldir anlayışına sahiptir

Doğal zayıflama - Yakın dövüş - Che masajı - Kronik ağrılar fıtık Sorunlarınız İçin Ulaşınız

Merhaba​ Doğal Zayıflama Che Masajı Yakın Savunma İstediğiniz bölge kısa sürede forma girer daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Doğal z...