Bu Blogda Ara

14 Temmuz 2020 Salı

Google Play Store Cihaz Sertifikalı Değil Hatası ve Çözümü

Sorunun çözümü için birden fazla yöntem mevcut

İlk olarak cihazınızdaki IMEI numarasını aşağıda yer alan bağlantıya girerek cihazınızı kayıt etmeniz gerekli.

Sign in - Google Accounts

Eğer IMEI numaranız ile kayot işlemi gerçekleşmezse bu durumda Google Service Framework (GSF) kodunu girmeniz gerekli. GSF kodunu bulmak için bu uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra tekrar yukarıda vermiş olduğum adrese giderek GSF kodu ile cihazınızın kaydını tamamlayabilirsiniz.

İkinci yöntem olarak Ayarlar/Yüklü Uygulamalar altından Google Play Store verilerini temizleyip güncellemelerini kaldırdıktan sonra cihazınızı yeniden başlatabilirsiniz. Play Store derhal kendini güncelleyeceği için hızlı olmalısınız.

Üçüncü yöntem ise kesin çözüm sunuyor. Bunu gerçekleştirebilmek için cihazınızda root yetkisini almış olmanız ve safetynet testinden başarılı olarak geçmiş olmanız gerekli. (China Beta romlardaki root yetkisini kullanabilirsiniz.)

Bu gereklilikleri sağladıktan sonra play store üzerinden references manager uygulamasını indirin ve uygulamaya root yetkisini verin.

Uygulamayı açtıktan sonra gelen listeden Google Play Store bulun

device-google-certified satırını bulun

"false" değerini değiştirerek "true" yapın

Cihazınızın artık sertifikalı görünecek.

Son olarak cihaz sertifikalı görünmese de sertifkalıymış gibi uygulamaları indirmenize imkan tanıyan son bir yöntem daha eklemek istiyorum. Diğer yöntemlere göre çok daha kolay ve amaca daha uygun.  Play store uygulamasına girdiğinizde satın alma işlemleri için parmak izi doğrulamasını açtığınızda Play Store cihazınıza sertifikalıymış gibi güveniyor ve sertifikalı olmayan cihazlara yüklenemeyen Netflix gibi uygulamaları indirebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog herkese açık olup bilgi paylaştıkça güzeldir anlayışına sahiptir

Doğal zayıflama - Yakın dövüş - Che masajı - Kronik ağrılar fıtık Sorunlarınız İçin Ulaşınız

Merhaba​ Doğal Zayıflama Che Masajı Yakın Savunma İstediğiniz bölge kısa sürede forma girer daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Doğal z...